Back
Leadership Training
Leadership Training

Self-Awareness: Leading with Emotional Intelligence

網上課程

Command and control leadership is dead. The time when leaders could throw out an order and their teams would follow it blindly is long gone. If people don’t like your management style they don’t wait; they leave. Those are the facts. That is why more than ever, leaders need to be self-aware and approach situations with empathy and emotional intelligence.

課程內容

As a leader, you hold many of the keys to your employee’s performance. Your ability to drive performance and result through others is crucial to your success. It all depends on your ability to build confidence, motive, and engage your team.

為何需要學習本課程

In this 2-hour webinar, you’ll learn tools and techniques to better understand how you react to certain situations and people. The process will allow you to gain deeper insights into your own strengths and weaknesses as a leader.

本課給您的幫助

By gaining new insights into yourself and your own leadership capabilities you can start building your leadership skills. Take the time to understand and reflect on what you need to develop as a leader. Join us for this live interactive webinar and take charge of your own success as a leader.

Print This Page
08/13/2020 - 08/13/2020
时间: 9:00 AM - 11:00 AM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
08/24/2020 - 08/24/2020
时间: 2:00 PM - 4:00 PM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
09/1/2020 - 09/1/2020
时间: 8:00 AM - 10:00 AM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
09/17/2020 - 09/17/2020
时间: 12:00 PM - 2:00 PM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
10/6/2020 - 10/6/2020
时间: 9:00 AM - 11:00 AM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
10/30/2020 - 10/30/2020
时间: 12:00 PM - 2:00 PM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
11/10/2020 - 11/10/2020
时间: 9:00 AM - 11:00 AM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
11/19/2020 - 11/19/2020
时间: 2:00 PM - 4:00 PM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記
12/8/2020 - 12/8/2020
时间: 11:00 AM - 1:00 PM
持续时间: 2-hour workshop (New York Eastern Time | Delivered in English)

课程概述

請即登記

NO ADDITIONAL COURSES

找不到適合的日子?希望為您的組織或團隊上門提供課程?如欲了解詳情,請聯絡我們。
您提供的信息将根据我们的条款使用 隐私政策.
提交

訂閱我們的通訊可最快了解最新詳情。

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.