Back
People Skills Training
People Skills Training

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

實地授課

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

課程內容

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

為何需要學習本課程

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

本課給您的幫助

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Print This Page
No results
NO ADDITIONAL COURSES
找不到適合的日子?希望為您的組織或團隊上門提供課程?如欲了解詳情,請聯絡我們。
您提供的信息将根据我们的条款使用 隐私政策.
提交

訂閱我們的通訊可最快了解最新詳情。

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.