Arrow LeftBack
Icon Kişisel Beceriler

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

In Person

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

Tarih ve Lokasyonları Görüntüleyin
Head with lightbulb

Ne öğreneceksiniz

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Open book

Neden öğrenmek isteyeceksiniz

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Person standing next to flag

Size nasıl yardımcı olacak

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Yaklaşan Kursların Tarihleri

Bölgenizdeki kurs etkinliği tarihlerini bulmak için yukarıdan bir konum seçin. 

Size uygun bir tarih bulamadınız mı? Bu programın kurumunuz veya ekibiniz için verilmesini mi istiyorsunuz? Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişim kurun.

The information you provide will be used in accordance with the terms of our privacy policy.

Teşekkürler. Kısa süre içerisinde size talebinizle ilgili ulaşacağız. Returning user Mevcut Ziyaretçi