Back
People Skills Training
People Skills Training

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

Sınıf İçi

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

Ne öğreneceksiniz

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Neden öğrenmek isteyeceksiniz

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Size nasıl yardımcı olacak

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Print This Page
No results
NO ADDITIONAL COURSES
Size uygun bir tarih bulamadınız mı? Bu programın kurumunuz veya ekibiniz için verilmesini mi istiyorsunuz? Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişim kurun.
Verdiğiniz bilgiler, şartlarımıza uygun olarak kullanılacaktır gizlilik politikası.
Gönder

Bülteninizi aldığınızda güncel kalmak çok kolay

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.