icon လူတွေ့သင်တန်း

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

သင်တန်းအကြောင်းအရာ အကျဉ်း
Icon

သင်လေ့လာသင်ယူရမည့် အရာများ

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Icon

သင်ဘာကြောင့် ဤသည်ကိုသင်ယူချင်ရသည်

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Icon

သင့်ကို မည်သို့ ကူညီပေးမည်

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

ဤသင်တန်းအတွက် စာရင်းသွင်းရန်

Page 1
Next

မတူညီသောနေရာဒေသများမှ သင်တန်းများအား ရွေးချယ်ထားမိနေသည်။

တစ်ကြိမ်တွင် နေရာဒေသတစ်ခုတည်းမ သင်တန်းများကိုသာ ရွေးချယ် (သို့) စာရင်းပေးသွင်းနိုင်ပါသည်။
ပြဿနာမရှိပါ။ သင့်အနေနှင့် ဤသင်တန်းကို ဆက်လက်၍ စာရင်းပေးသွင်းနိုင်ပါသည်။ ကျွန်ုပ်တို့ဘက်မှ သင်မူလရွေးချယ်ထားသော နေရာဒေသကို ဖယ်ရှားပစ်ပြီး သင်၏လက်ရှိနေရာနှင့် ပြန်လည်အစားထိုးပေးပါမည်။

“Inaction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy.”

Dale Carnegie
Dale Carnegie