Back
Leadership Training
Leadership Training

Uncovering Leadership Blind Spots: Discovering the Pathway to Motivating Your Employees

လူတွေ့သင်တန်း

Leiders op hoger niveau streven naar een cultuur van betrokkenheid, terwijl leiders in de frontlinie medewerkers dagelijks moeten motiveren om resultaten te behalen. Ongeacht het niveau, "denken" de meeste leiders dat ze de kwaliteiten van een effectieve leider laten zien, maar de bevindingen van een nieuwe studie wijzen op iets anders.

သင်လေ့လာသင်ယူရမည့် အရာများ

Uit onderzoek van Dale Carnegie bleek dat slechts 17% van de werknemers tevreden is over hun werk en dat 45% van de werknemers van plan is hun baan in de komende 12 maanden te verlaten.

သင်ဘာကြောင့် ဤသည်ကိုသင်ယူချင်ရသည်

Blinde vlekken van leiderschap blootleggen: het pad naar motivatie van uw werknemers ontdekken, helpt u belangrijke stappen te bepalen die uw organisatie kan nemen om omzet te verminderen en de productiviteit te verhogen.

သင့်ကို မည်သို့ ကူညီပေးမည်

Door een recente wereldwijde medewerkerstudie identificeerde Dale Carnegie specifieke gebieden waar leiders tekortschieten - we noemen dit 'blinde leiderschapsplaatsen'. Doe mee met onze zakelijke briefing, want we identificeren de leiderschapattributen die essentieel zijn voor de prestaties van de organisatie en ontdekken wat uw leiders misschien missen.

Print This Page
No results
NO ADDITIONAL COURSES
သင့္အတြက္အဆင္ေျပေစမည့္ ရက္စြဲအား ရွာမေတြ႔ဘူလား။ သင့္အဖြဲ႔အစည္း သို႔မဟုတ္ အသင္းအဖြဲ႔အတြက္ ဤအစီအစဥ္အား ပို႔ခ်လိုပါသလား။ ေနာက္ထပ္အခ်က္အလက္မ်ား သိရွိရန္ ကၽြႏု္ပ္တို႔အား ဆက္သြယ္လိုက္ပါ။
သင်ပေးသောဤအချက်အလက်သည်ကျွန်ုပ်တို့၏စည်းကမ်းချက်များနှင့်အညီအသုံးပြုလိမ့်မည် ကိုယ်ရေးအချက်အလက်မူဝါဒ.
တင်သွင်းပါ

ကျွန်ုပ်တို့၏ သတင်းလွှာကိုရယူပါက မျက်မှောက်ကာလအခြေအနေများကို ပိုမိုလွယ်ကူစွာ သိရှိနိုင်မည်ဖြစ်ပါသည်။

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.