Birourile noastre

Majoritatea lucrurilor importante din lume, au fost realizate de oameni care au continuat să încerce, chiar și atunci când părea că nu mai exista nicio speranță. ~ Dale Carnegie

Background shape Background shape

Echipa noastra

Contactează-ne
close
Team Member photo

Mihaela Nedelea (Perianu)

Managing Partner

Inca din 2005, Mihaela este fondatorul si Managing Partner al biroului Dale Carnegie Romania si conduce echipa locala. Pentru multi, ea este cunoscuta si ca persoana care a fondat si conduce AIMS, una dintre primele companii de cautare executive locala.

Bazele ei sunt in zona stiintelor economice, are un master in HR la MCE – Bruxelles, a absolvit Strategia Disruptiva la Harvard, este licentiata in Human Synergistics si Thomas, coach certificat.

Este membru al consiliului de administratie al Romanian Business Leaders (RBL), membru al juriului pentru Asociatia de Relatii Comunitare (ARC) si Bursele Telekom.

Concomitent, este pe cale de a deveni actrita profesionista (Teatru si Cinema).

Team Member photo

Andrei Popescu

Carnegie Master

Cine este Andrei:

Muzician pasionat, Andrei aduce in training un stil unic ce imbina improvizatia si relevanta de business, oferind participantilor un context ce invita la reflectie si actiune.

Andrei este Carnegie Master Trainer, activ in domeniul Trainingului si Dezvoltarii de aproape 20 de ani. Lucreaza pentru birourile Dale Carnegie din Romania si din alte tari, dezvoltand si livrand solutii specializate catre clientii locali, unele din cele mai mari companii multinationale prezente pe piata. Printre clienti se mai numara si Oracle, Ericsson, L’Oreal, Whirlpool, ING Bank, Societe Generale, Kaufland, Johnson&Johnson, Goodyear-Dunlop.

Experienta internationala a lui Andrei include si livrarea de traininguri in Germania, Austria, Italia, Slovenia, Ungaria, Cehia, Polonia, Israel, Algeria, Egipt, Maroc, Hong Kong, Malaysia si Statele Unite

Din 2010 Andrei se implica in Toastmasters, cea mai mare organizatie de Oratorie din lume, unde momentan este in echipa de conducere pe Regiunea Europa Centrala si de Est.

Certificari:

The Dale Carnegie Course®, Presentations Effectiveness, Leadership/Management, Process Improvement, Team Member Engagement, Vanzari si Customer Service.

Carnegie Master – Top 1% din trainerii Dale Carnegie din toata lumea.

Certified Coach (ACC) din partea International Coach Federation (ICF).

Educatie:

  • Licenta in Management International de la ASE Bucuresti
  • Masterat in Management Financiar de la ASE Bucuresti
Team Member photo

Ovidiu Palici

Senior Trainer

Cine este Ovidiu:

Pasionat de diversitatea umana si de relatia omului cu transcendentul. Carti si autori preferati: Biblia, Dostoievski, Jordan Peterson, John Grisham, Nelson DeMille.

Ovidiu este Senior Trainer si a livrat programe pentru unele din cele mai mari companii multinationale prezente pe piata . A colaborat cu companii din industrii diverse – IT si Tehnologie, Productie, FMCG, Auto, Media, Servicii financiare, Farmaceutice, Servicii etc. Performanta lui Ovidiu ca trainer a fost evaluata de catre mai mult de 99,9% din participanti ca fiind peste asteptarile lor sau conforma cu acestea.

Educatie:

Ovidiu a absolvit 2 universitati: Universitatea Tehnica (Mecanica Fina) si Universitatea de Vest (Sociologie).

Are Master of Business Administration (MBA) la Universitatea Sofia-Antipolis, Nisa-Franta.

Ovidiu a absolvit si urmatoarele cursuri si calificari:

Project Management – Universitatea Central Europeana din Budapesta

Marketing si Vanzari – Scoala de afaceri ASEBUSS Bucuresti

Certificari in training:

Presentations Effectiveness, Leadership/Management Effectiveness, Process Improvement, Team Member Engagement, Vanzari si Customer Service.

Licentieri in coaching: licenta Dale Carnegie si licenta Brief Coaching PURE

Team Member photo

Andreea Rotaru (Bădescu)

Senior Trainer

Cine este Andreea:

Pasionata de oameni, autodescoperire, relatii si India. Carti si autori preferati: „Amintiri din copilarie”, „Povestea vorbii”, Ion Creanga, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Salman Rushdie.

Andreea este Senior Trainer, Coach si Specialist in Psihopedagogie Perceptiva si a livrat programe pentru companii multinationale din industrii diverse – IT si Tehnologie, Productie, FMCG, Media, Servicii financiare, Farmaceutice, Servicii, Logistica, Telecom etc.

Educatie:

Andreea a absolvit 2 universitati: Academia de Studii Economice (REI) si Universite d’Auvergne (Economie in Afaceri).

Andreea a absolvit si urmatoarele cursuri si calificari:

Process Communication Model – Kahler Communication

Psihopedagogie Perceptiva – CERAP Franta

Certificari in training:

Mastering your Personal Leadership, High Impact Presentations, Process Communication, Team Member Engagement.

Licentieri in coaching: Erickson Coaching International (in progress).

Team Member photo

Gina Bulai

Senior Trainer

Cine este Gina:

Caldura, blandete si orientare catre oameni sunt 3 cuvinte care o descriu pe Gina. Iubeste natura, beletristica, psihologia si trainingul.

Gina are 15 ani de experiență in business, cu focus pe zona de resurse umane si training. Timp de 10 ani a lucrat in multinationale, implementand proiecte pentru talente si conducand echipe de traineri.

Gina creează si livreaza soluții de training pentru companii multinationale din industrii extrem de variate: Farma, IT, tehnologie, retail, bancar, etc. Se claseaza in primii 10% traineri Dale Carnegie la nivel mondial, din punct de vedere al feedback-urilor participanților. Susține training-uri atât in romana, cat si in limba engleza.

Educatie:

Gina a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

A absolvit in plus si Terapii Scurte Centrate pe Client si cursul de NLP Practitioner.

Ulterior, a devenit terapeut certificat in psihodrama, absolvind Institutul Roman de Psihodrama Clasica.

Certificari in training:

De 3 ani este certificata in programele „star” ale Dale Carnegie Romania: Mastering your Personal Leadership si High Impact Presentations.

Team Member photo

Alex Darziu

Training Advisor

Alex are o personalitate versatila si o abordare eclectica in ceea ce priveste propria sa dezvoltare. Cei 20 de ani de experienta profesionala sunt o reflectie directa a intereselor sale extinse; a inceput ca profesor de arte, a trait in strainatate, a fost desemnat Bona Anului in Europa pentru activitatea sa din Marea Britanie, a format și a condus echipe de pana la 30 de persoane in diverse industrii, precum Telecom si IT&C.

Este pasionat de arta, in toate formele sale, tehnologie si activitati care implica atat mintea cat si spiritul, in urmarirea unui scop implinitor.

Team Member photo

Ruxandra Duran

Client Service Executive