Cursuri În Persoană

Învață și aplică principii de învățare care s-au dovedit eficiente, de la echipa noastră de traineri care sunt antrenați să faciliteze, implice și motiveze participanții la cursurile noastre.

In-Person Training

Learn and apply proven principles and approaches from certified instructors who facilitate engaging, high-energy, collaborative classes.

The world leaders for In-Person training

Whether you prefer a one-on-one session with a certified instructor, a smaller classroom setting, or a large seminar, we provide training options that best suit your style of learning. We offer a variety of hands-on exercises, role-playing, situational coaching, real-time feedback, and real world assignments so you can apply what you've learned through each Dale Carnegie course.
default alt tag

CURSURI ÎN PERSOANĂ ÎN FORMAT "OPEN"

Cursuri Deschise

CURSURI ÎN PERSOANĂ

 

O abordare care generează rezultate!

Impact: Beneficiile pe care le ai în urmă timpului investit

 • Cursurile noastre accelerează procesul tău de dezvoltare, creșterea performanței și a impactului tău
 • Trainerii noștri combină facilitarea exercițiilor, prezentărilor individuale cu coaching situațional, feedback și feed-forward
 • Trainerii folosesc o serie de întrebări bazate pe principiile Dale Carnegie care sunt în directă legătură cu obiectivele personale ale fiecărui participant, astfel încât abordarea să fie cât mai personailizata și să descătușeze potențialul maxim al fiecărei persoane.

Credibilitate: Istorie în standarde de calitate

 • Peste 9 milioane de absolvenți în întreagă lume
 • Trainerii noștri se dedică dezvoltării tale personale și profesionale, această este filozofia noastră de peste 100 de ani
 • Suntem o companie certificată ISO 9000
 • Avem parteneriate strategice cu organizațiile de reunume din industria de training, printre care SHRM și ATD

Află ultimele noutăți în Thought Leadership

 • Vei învață principiile de relaționare umană, mereu actuale, din cartea "How to Win Friends and Influence People" (tradusă în limba română “Secretele Succesului”)
 • Studiile noastre de cercetare de piață despre employee engagement, dezoltare personală și leadership sunt integrate în cursurile noastre

Birouri în fiecare țară: Prezența Globală

 • Alege din cursurile pe care livrăm în peste 200 de locații din 85 de țări, livrate în 30 de limbi străine
 • Birourile noastre se află în multe orașe din întreagă lume! Oferim o multitudine de cursuri pe tot parcursul anului. Durata cursurilor noastre diferă, modalitatea de livrare diferă, astfel încât să putem acomoda cât mai multe preferințe de învățare

Enroll today in a leadership training


default alt tag

CURSURI ÎN PERSOANĂ ÎN FORMAT "OPEN"

Cursuri Deschise

default alt tag

High Impact Presentation Training

Cursurile de prezentări și storytelling, au fost primele cursuri livrate de însuși Dale Carnegie la începutul anilor 1900. Am păstrat esență filozofiei gândite de el și am adăugat elemente noi de tehnologie și dinamism care ajută participanții să susțină prezentări de impact, cu talc, cu implicarea audienței indiferent de mărimea ei.
 
default alt tag

Leadership Training

Cu toții ne dorim să fim respectați că lideri. Respectul vine din eficientă și eficacitatea noastră. În cursurile de leadership, împărtășim metode menite să ajute liderii să potentize integritatea și implicare echipei, creând astfel o cultură organizațională constructivă.
 

default alt tag

IN-PERSON AND LIVE ONLINE BLENDED TRAINING

Blended Learning

Cursurile noastre pot fi dedicate unei singure companii/echipe sau pot fi livrate în format "Open" la care participă persoane din mai multe companii. Livram aceste cursuri fie ca programe de sine stătătoare sau le putem combina și integra în livrarea standard, respectiv în persoană (în sala de curs). Acesta este conceptul de Blended Learning! Combinația între livrare online și în persoană!
 
Blended Learning reprezintă o strategie de învățare foarte eficientă din mai multe motive. Adresează stiluri de învățare diferite, se poate livra pentru un număr mai mare de participanți și crește nivelul de performanță. Găsirea echilibrului optim între online și în persoană, este esențială pentru creșterea performanței.
 

Soluții de training personalizate care ajută organizațiile să atingă excelența

Evaluând nevoile tale specifice, creăm soluții de instruire personalizate și adaptate pentru a maximiza rezultatele dorite. Odată ce o soluție de training personalizată va fi pusă în practică, vei realiza rapid întregul potențial al unei echipe loiale, implicate, echipată cu abilitățile și atitudinile necesare pentru a genera performanțe ridicate.


Luați legătura cu noi
Contactați-ne în orice moment pentru a ne adresa întrebări sau pentru a afla mai multe despre dezvoltarea abilităților de care aveți nevoie pentru a reuși la locul de muncă și în viața de zi cu zi.
Logo
Informațiile furnizate vor fi utilizate în conformitate cu termenii politicii noastre de confidențialitate.
Trimite
©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.