Birourile noastre

 

Majoritatea lucrurilor importante din lume, au fost realizate de oameni care au continuat să încerce, chiar și atunci când părea că nu mai exista nicio speranță. ~ Dale Carnegie

Misiunea noastra la Dale Carnegie Romania este de a aduce rezultate de afaceri imbunatatite pentru clientii nostri prin cresterea performantelor OAMENILOR.

Procesele noastre de instruire se concentrează asupra îmbunătățirii comportamentelor de bază și a performanțelor în cadrul unei echipe, care va conduce progresul organizației dumneavoastră. Oferim cursuri de formare adaptate la nevoile întreprinderilor individuale, precum și programe deschise. Am pus accentul pe domenii de instruire cum ar fi LEADERSHIP (de la Introducere la Management la Leadership Strategic), SALES (Formular Cold Calling Negocierea și Managementul Vânzărilor), PREZENTAȚII IMPACT STRATEGICE (de la Prezentări în Întreprinderi la Public Speaking în fața unui public larg) , Angajarea angajaților (creșterea performanțelor echipelor noastre - de la managementul conflictelor la managementul schimbării), SERVICIUL CLIENȚILOR și LEADERSHIP PERSONAL (Atitudine Shift: Creșterea gradului de auto-conștiință, comunicarea asertivă, întinderea zonei dvs. de confort).

Mihaela Nedelea (Perianu)

Managing Partner

Andrei Popescu

Carnegie Master

Ovidiu Palici

Senior Trainer

Andreea Rotaru (Bădescu)

Senior Trainer

Gina Bulai

Senior Trainer

Alex Darziu

Training Advisor

Ruxandra Duran

Client Service Executive

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.