Arrow LeftBack
Icon People Skills Training

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

In Person

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

교육 일정 및 지역
Head with lightbulb

교육 내용

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Open book

교육 목적

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Person standing next to flag

교육 효과

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

다음 과정 날짜

위의 장소를 클릭하여 여러분 지역의 코스 이벤트 날짜를 선택하세요. 

여러분에게 적합한 날짜를 찾지 못했습니까? 이 프로그램이 여러분의 조직 또는 팀에게 제공되기를 원합니까? 추가 정보를 원하시면 당사에 문의하세요.

The information you provide will be used in accordance with the terms of our privacy policy.

Thank you! A representative will contact you shortly about your inquiry.