icon Program tatap muka

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

Ikhtisar kursus

Dale Carnegie Mesterkurzus

Icon

Apa yang akan akan pelajari

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Icon

Mengapa Anda ingin mempelajarinya

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Icon

Bagaimana ini akan membantu Anda

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Daftar untuk program ini

Page 1
Next

Anda telah menambahkan kursus dari lokasi yang berbeda.

Anda hanya bisa mendaftar atau menambahkan program ke keranjang Anda dari satu lokasi setiap kalinya.
Tidak apa-apa! Anda tetap dapat mendaftar untuk kursus ini dan kami akan menghapus lokasi yang Anda pilih sebelumnya dan menggantinya dengan yang sekarang.

“Inaction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy.”

Dale Carnegie
Dale Carnegie