Back
People Skills Training
People Skills Training

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

פנים-אל-פנים

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

מה תלמדו

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

מדוע תרצו ללמוד זאת

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

כיצד זה יסייע לכם

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Print This Page
No results
NO ADDITIONAL COURSES
לא מצאת תאריך שמתאים לך? רוצה שתוכנית זו תסופק לארגון או לצוות שלך? צור איתנו קשר לקבלת מידע נוסף.
This information you provide will be used in accordance with the terms of our privacy policy.
שליחה
©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.