Arrow LeftBack
Icon Κοινωνικές Δεξιότητες

Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok

In Person

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

Δείτε Ημερομηνίες και Χώρο διεξαγωγής
Head with lightbulb

Τι θα μάθετε

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Open book

Γιατί θέλετε να το μάθετε

A hatékony kommunikáció és emberi kapcsolatok tréning keretében Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. A tréning fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.

Person standing next to flag

Πως θα σας βοηθήσει

A Dale Carnegie Mesterkurzus kommunikációs tréning segít Önnek, hogy kiépítse azon képességeit, melyek ma ugyanannyira fontosak, mint a szaktudás és a tapasztalat: jó kommunikáció, jó emberi kapcsolatok, vezetői készségek, meggyőzés, motiváció: aki ezeket tudja, az megfelelően felkészült a jövő kihívásaira. Röviden összefoglalva ez a kommunikációs tréning segít Önnek kilépni megszokott komfortzónájából, ami ambiciózus új célok eléréséhez vezet.

Προσεχείς ημερομηνίες μαθημάτων

Επιλέξτε μια τοποθεσία από πάνω για να βρείτε ημερομηνίες μαθημάτων στην περιοχή σας. 

Δεν βρήκατε την ημερομηνία που σας βολεύει; Θέλετε αυτό το πρόγραμμα να παραδοθεί για τον οργανισμό σας ή για την ομάδα σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

The information you provide will be used in accordance with the terms of our privacy policy.

Thank you! A representative will contact you shortly about your inquiry.