Back
Presentation Training
Presentation Training

Prezentari de Impact

Präsenzseminar

COMUNICĂ CU IMPACT ȘI CLARITATE!

Trainingsinhalte:

Crearea unei prime impresii pozitive Creșterea credibilității Prezentarea de informații complexe Comunicarea cu impact Motivarea celorlalți să acționeze Controlul situațiilor tensionate Cum să câștigi oamenii de partea schimbării

Nutzen des Trainings:

Cursul e pentru cei care vor să câștige mai multă încredere, credibilitate și vor să-i implice pe cei din jurul lor în activitățile, proiectele sau schimbările pe care urmează să le implementeze. Vei avea șansa de a-ți șlefui abilitățile de prezentator și de a comunica cu impact și claritate pentru a crește valoarea adusă propriilor prezentări. Vei pleca de la acest curs cu încrederea și abilitățile necesare pentru a face prezentări cu și mai mare impact, persuasiune și relevanță - fie că vorbim de o audiență de 3, 30 sau 300 de persoane.

Ziele, die Sie mit dem Training erreichen werden:

Sa faci prezentări convingătoare Sa concepi deschideri și închideri dinamice și memorabile Sa folosești tehnici de gestionare a sesiunii de întrebări și răspunsuri Sa folosești suportul vizual și diferite tipuri de dovezi pentru a convinge audiența Sa finalizezi prezentările cu credibilitate și impact

Print This Page
No results
NO ADDITIONAL COURSES
Sie haben kein für Sie passendes Datum gefunden? Sie möchten diesen Kurs in Ihrem Unternehmen oder Team durchführen? Kontaktieren Sie uns, um weitere Informationen zu erhalten.
Die von Ihnen angegebenen Informationen werden in Übereinstimmung mit unseren Nutzungsbedingungen verwendet datenschutz-bestimmungen.
Einreichen

Mit unseren Newsletter erhalten Sie die immer die aktuellsten Informationen.

©2020 Dale Carnegie & Associates, Inc., All Rights Reserved.
Dale Carnegie Logo
This website uses cookies to enhance your browsing experience. For more information view our Privacy Policy.