Igniting Workplace Enthusiasm
  Print  

Job Detail

Post Date
May 18, 2017
Job Title

Säljare / rådgivare inom försäljning och ledarskap

Location Stockholm, SE
Description

Vill du vara med och skapa ett skifte för individer och organisationer? Vi söker dig som redan är trygg, varm, autentisk och driven i att göra affärer och bygga relationer på alla nivåer. Siktet är att du skall kunna bli nästa högpresterare, för att sedan få fortsätta som partner med eget företag i samma organisation och varumärke.

Om rollen

Som säljare hos Dale Carnegie erbjuds du en unik möjlighet att göra skillnad för människor. Lärandet tar aldrig slut, utvecklingen är konstant och det är bara du som sätter gränserna. Dale Carnegie andas kvalitet och har funnits i över 100 år. Stimuleras du av ett självständigt och utmanande arbete med stöd från ett starkt lokalt team i en global organisation, då är detta rätt plats för dig. Teamet omkring dig,  kommer tillsammans med hela Dale Carnegies verktygslåda ge dig förutsättningarna att få leva ut just dina drivkrafter och säkerställa att du får en utveckling i världsklass.

I rollen som säljare hos Dale Carnegie fokuserar du på att bygga upp och utveckla långsiktiga relationer samt att följa upp tidigare kunder och nyckelpersoner. Som säljare hjälper du företag att identifiera och hitta rätt lösningar för att stödja viktiga medarbetares utveckling inom bland annat ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och försäljning. Detta görs genom både öppna program och företagsanpassade projekt.

För rätt person finns goda möjligheter att bli licensierad Dale Carnegie-instruktör. Du får själv hålla i program och leverera träningar och certifieringsprocessen är en av branschens mest krävande. Du driver dina affärer självständigt från ax till limpa, dock med stöd från erfarna kollegor i den mån du behöver. Du får direkt en grundlig introduktionsplan och deltar löpande i Dale Carnegies både externa och interna utbildningsprogram. För rätt person är steget till partner en möjlighet som Dale Carnegie uppmuntrar.
 

Requirements

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och resultat av framgångsrik B2B försäljning.

• Vana och trygghet i att arbeta och kommunicera med ledningsnivå, både i liten och stor grupp.

• Stort intresse för försäljning, ledarskap och personlig utveckling.

• Du har lätt för att arbeta strukturerat och att använda Office programstöd, CRM/projektsystem.

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

• Meriterande med erfarenhet av ledarskap där du drivit egen försäljning, exempelvis i rollen som Team Lead eller Sales Manager.

• Meriterande med akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, IT eller ingenjör.

Competencies

Vår Vd och våra medarbetare uppmuntrar dig som vill ha ett utmanande, roligt och utvecklande jobb att lära känna oss på Dale Carnegie:
 

Screen_jobba_hos_oss_Berit

 

 

Kärnan i Dale Carnegies idé är enkel: De förändrar människors sätt att se på sig själva, så att de kan förändra hur andra ser på dem vilket ändrar deras möjligheter att påverka sin omgivning. 

 

Tillbaka till sidan för kontakt med rekryteringsansvariga

 
 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com
 

780 Third Ave, C-1, New York, NY 10017, US
Toll Free: 800.231.5800

Follow us on